Over ons

Google Reviews

Wetlands Outdoor
Wetlands Outdoor is ontstaan vanuit de passie om meer buiten te zijn en mensen een leuke tijd te bezorgen. Door de coronacrisis ontstond de noodzaak om meer buitenactiviteiten te organiseren. Dit zorgde ervoor om naast sportschool Fitnust een outdoorbedrijf op te richten. Met nog ontzettend veel ideeën willen we de komende jaren nog meer mensen blij maken met onze activiteiten bij Wetlands Outdoor.

In prachtige natuur
Wetlands Outdoor is te vinden nabij het prachtige natuurgebied de Rottige Meente in Zuid-Oost Friesland. Vroeger werd in deze veenpolders turf gewonnen. Momenteel staat het gebied vooral bekend om de moerasbossen, rietlanden en het trilveen. Een fantastisch gebied om op een actieve manier van de natuur te genieten! We bieden onze activiteiten op verschillende locaties in de omgeving aan.

Veiligheid voorop
Om leuke en uitdagende activiteiten aan te kunnen bieden, is een goede basis noodzakelijk. Veiligheid staat daarbij voorop! Daarom zijn we aangesloten bij de Survivalbond en wordt onze survivalbaan jaarlijks gekeurd. We werken met ervaren en enthousiaste instructeurs zodat de activiteiten altijd goed afgestemd worden op jullie groep.