Over ons

Google Reviews

Wetlands Outdoor
Wetlands Outdoor is ontstaan vanuit de passie om meer buiten te zijn en mensen een leuke tijd te bezorgen. Door de coronacrisis ontstond de noodzaak om meer buitenactiviteiten te organiseren. Dit zorgde ervoor om naast sportschool Fitnust een outdoorbedrijf op te richten. Met nog ontzettend veel ideeën willen we de komende jaren nog meer mensen blij maken met onze activiteiten bij Wetlands Outdoor. Inmiddels ligt onze focus geheel op het aanbieden van outdoor-activiteiten  en survivalruntrainingen.

In prachtige natuur
Sinds december 2022 heeft Wetlands Outdoor een prachtige eigen locatie op 3,3 hectare eigen grond. We zijn te vinden nabij het prachtige natuurgebied de Rottige Meente in Zuid-Oost Friesland en nabij het Tjeukemeer. Vroeger werd in deze veenpolders turf gewonnen. Momenteel staat het gebied vooral bekend om de moerasbossen, rietlanden en het trilveen. Een fantastisch gebied om op een actieve manier van de natuur te genieten! Tegenover ons terrein bevindt zich het Roompot Waterpark Langelille, direct aan de rivier de Tjonger.

Veiligheid voorop
Om leuke en uitdagende activiteiten aan te kunnen bieden, is een goede basis noodzakelijk. Veiligheid staat daarbij voorop! Daarom zijn we met onze survivalrunbaan aangesloten bij de Survivalbond en wordt onze survivalbaan jaarlijks gekeurd. We werken met ervaren en enthousiaste instructeurs zodat de activiteiten altijd goed afgestemd worden op jullie groep.